Whatsapp zakelijk

Sneller in contact met whatsapp zakelijk

Whatsapp zakelijk zorgt ervoor dat u sneller in contact komt met uw klanten. Doordat veel mensen online zijn en hier vertrouwd mee zijn is de stap kleiner om contact op te nemen met u.

Hoe whatsapp zakelijk inzetten?

Er zijn verschillende manieren om Whatsapp zakelijk in te zetten voor uw organisatie. Zo kunt u een eigen 06 nummer vermelden op uw website. Uw websitebezoekers kunnen hierdoor contact met u opnemen middels Whatsapp. Uiteraard is dit niet een heel proactieve manier om whattsapp zakelijk in te zetten. Wij adviseren u dan ook graag om gebruik te maken van een Whatsapp box welke onderin in uw website getoond wordt. Uw bezoekers kunnen middels deze box direct contact met u opnemen.

Wat regelt Real Gen voor uw bedrijf

1. Website

U heeft de mogelijkheid een website van maximaal 8
pagina’s te verkrijgen die volledig geoptimaliseerd is en voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Content van de website dient aangeleverd te worden door de relatie.

2. SEO teksten

Door middel van een zoektermonderzoek bekijken wij welke zoektermen het best ingezet kunnen worden om zo de campagne optimaal in te richten wat resulteert in een hogere postie in Google.

3. Landingspagina’s

Wij creëren vervolgens twee landingspagina’s die SEO geoptimaliseerd worden. Dit zorgt voor een betere vindbaarheid in Google.

4. Linkbuilding

Linkbuilding zorgt voor de vindbaarheid van een website en zorgt voor een hogere positie in Google.

5. Social media

Wij optimaliseren en creëren
een Facebook, Instagram en LinkedIn bedrijfspagina. Elke maand plaatsen wij op deze pagina’s content zodat dit o.a. gedeeld en geliked kan worden, wat meer autoriteit creëert voor de SEO campagne.

6. Google mijn bedrijf

Wij richten uw ”Google mijn bedrijf” pagina in volgens de juiste richtlijnen. Deze pagina maken wij lokaal vindbaar met één zoekterm.

7. Google Ads (SEA)

Wij richten twee advertenties in met 10 zoektermen. Wij monitoren en optimaliseren deze zoektermen regelmatig.

8. Google Analytics

Wij maken alles voor u inzichtelijk. U kunt zien waar de bezoekers vandaan komen en welke online marketingkanalen het meest interessant voor u zijn.

Starten met whatsapp

U wilt Whatsapp inzetten binnen uw organisatie en hiermee sneller in contact komen met uw klanten?

Onze referenten

286 reviews
4.5/5