Website laadtijd optimalisatie

Een trage website is voor veel mensen een reden om af te haken en een bezoek te brengen aan de concurrent. Wilt u niet langer websitebezoekers zien vertrekken vanwege een lange laadtijd van uw website? Website laadtijd optimalisatie is een specialisme van Real Gen en helpt u om meer uit uw website te halen. Hiermee helpen wij te voorkomen dat uw bezoekers afhaken en streven we juist naar bezoekers die daadwerkelijk klant bij u worden. Onze website laadtijd optimalisatiedienst is er dan ook op gericht om de conversie te verhogen.

 

Is mijn website snel?

Wilt u weten hoe snel uw website is met laden? Dit kunnen wij voor u nader onderzoeken. Hieruit volgt een beoordeling voor zowel de mobiele website als de site die via de desktop wordt bekeken. De maximale score bedraagt 100. Hoe dichter bij de 0, hoe slechter de laadtijd van uw website.

EEN SNELLE WEBSITE HEEFT VOORDELEN

Hoe Real Gen uw website optimaliseert

1. Laadtijd test

Wij testen de laadtijd van uw website, zowel mobiel als via de desktop.

2. OPTIMALISATIE PLAN

Wij bieden u een optimalisatieplan.

3. UITVOEREN OPTIMALISATIE

Op basis van het optimalisatieplan voeren wij verbeteringen door.

4. RAPPORTAGE & ANALYSE

Met behulp van rapportages en analyses meten wij de website opnieuw.

De voordelen van een snelle website

Een snelle website levert natuurlijk voordelen op. Zo is de kans kleiner dat een websitebezoeker vertrekt naar de concurrent vanwege een lange laadtijd. Dit verbetert uiteraard de gebruikerservaring van elke bezoeker. Dit draagt vanzelfsprekend bij aan een betere conversie en betekent dus ook een stijging van uw omzet. Reden genoeg om de laadtijd van uw website onder de loep te nemen.

ONTVANG TIPS EN TRICKS OVER ONLINE MARKETING

Abonneer mij op de nieuwsbrief van Real Gen

referenties

X
Welkom bij Real Gen
Welkom bij Real Gen!
wpChatIcon
Share This