fbpx

 

Website laadtijd optimalisatie

Komt u ze ook weleens tegen? Van die websites die maar niet willen laden en u zich aan ergert waardoor u de website verlaat. De snelheid van een website kan bepalen of een bezoeker op uw website blijft of zal vertrekken zonder aankoop of het invullen van zijn of haar gegevens. Met onze website laadtijd optimalisatie dienst voorkomt u dat u bezoekers verliest door een te langzaam ladende website.

 

Is mijn website snel?

Om erachter te komen hoe snel uw website eigenlijk is en of dit snel genoeg is zijn er verschillende manieren om hierachter te komen. Zo kunt u uiteraard zelf uw website laden en zien of hij in uw ogen snel gelden wordt. Een tweede optie is een test doen bij Google. Hier kunt u uw website in opgeven en de snelheid laten meten. Deze test kunt u hier vinden: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/. Wanneer u uw website hierin zet zal Google uw website testen op de laadtijd. Hier komt een beoordeling uit voor mobiele als desktop weergave met een aanduiding tussen de 0 en 100. Hierin is 100 punten optimaal en 0 punten zeer slecht.

EEN SNELLE WEBSITE HEEFT VOORDELEN

Het hebben van een snelle website heeft verschillende voordelen. Zo zullen uw bezoekers een goede ervaring beleven op uw website en de website niet snel verlaten door een te langzaam ladende de website, maar er zijn meer voordelen.

Lees de grootste voordelen hieronder.

Hoe optimaliseren

Wanneer er nog verbeterpunten zijn in de laadtijd van uw website is het mogelijk om dit door ons te laten optimaliseren. Hieronder ziet u hoe dit proces verloopt.

1. Laadtijd test

Wij zullen uw website testen op laadtijd, zowel voor mobiele als desktop weergave.

2. OPTIMALISATIE PLAN

Op basis van de uitgevoerde test maken we een optimalisatie plan. Hierin zullen we bekijken waar de optimalisatiepunten zich bevinden.

3. UITVOEREN OPTIMALISATIE

Op basis van alle optimalisatiepunten zullen we deze ook uitvoeren om zo de laadsnelheid te verbeteren.

4. RAPPORTAGE & ANALYSE

Op basis van alle optimalisatiepunten zullen we deze ook uitvoeren om zo de laadsnelheid te verbeteren.

De voordelen van een snelle website

Zoals u al eerder op deze pagina heeft kunnen lezen zijn er meerdere voordelen verbonden aan het hebben van een snelle website. Zo heeft een bezoeker een goede ervaring op uw website. Hierdoor verliest u geen bezoekers door het slecht laden van pagina’s. Daarnaast vind Google de gebruikerservaring op een website ook erg belangrijk. Dit betekend in de praktijk dat wanneer u een snelle website heeft Google hier voorrang in geeft in de zoekresultaten ten opzichte van slecht ladende websites. Een snel ladende website heeft dus ook een streepje voor in de ogen van Google.

ONTVANG TIPS EN TRICKS OVER ONLINE MARKETING

Abonneer mij op de nieuwsbrief van Real Gen

referenties

Share This