Website laten maken?

Met een sprekende en professionele website blijft u uw concurrenten altijd een stap voor.

Het design van uw website speelt daarbij een belangrijke rol. Zo moet uw website zich niet alleen aanpassen aan het scherm van de gebruiker, ook een unieke huisstijl en een goed logo spelen een belangrijke rol. Met een sprekende website lukt het u zeker om een overtuigende online presentatie van uw bedrijf neer te zetten. Uiteraard nemen we dit bij Real Gen graag voor u uit handen en creëren we in overleg met u een website die zijn doel daadwerkelijk bereikt.

Hoe kiest u voor een aantrekkelijk webdesign?

Een unieke website laten maken met een professionele uitstraling? In plaats van dit zelf te doen, is het ook aantrekkelijk om dit uit te besteden aan Real Gen. Met ons webdesign bureau ontwerpen we onder meer websites voor ondernemers en bedrijven. Wat voor bedrijf u ook runt, wij weten wat nodig is voor mooie resultaten in Google. Hier heeft ook webdesign invloed op. Daarom is het relevant om na te gaan of uw huidige website nog voldoet aan de eisen van Google, of dat het toch zinvol is om een nieuwe website te laten maken. Real Gen denkt hierin graag met u mee. Uiteraard stellen we uw wensen zoveel mogelijk centraal en doen we er alles aan u naar volle tevredenheid te helpen. Schroom daarom niet om ons contactformulier in te vullen en zo een afspraak in te plannen met een van onze medewerkers.

Websites laten maken door professionals

Wanneer u een website laat maken voor uw bedrijf dan wilt u niet alleen dat deze er goed uitziet, maar ook dat deze technisch voldoet. Wij bieden u dan ook een professioneel gebouwde website of webshop.

Wat is het belang van een mooi webdesign?

Uw website kan u ook wel zien als het voorportaal van uw bedrijf. De buitenkant van uw bedrijf is net zo belangrijk als de binnenkant. Met een aantrekkelijk design trekt u snel klanten aan voor uw bedrijf. Het is daarom verstandig hier voldoende aandacht aan te schenken. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat klanten vertrekken naar uw concurrent en dat wilt u liever niet. Daarom is het belangrijk om een specialist in te schakelen die webdesign vormgeeft conform uw wensen. Bij Real Gen kunnen we dit als geen ander én we houden ook nog eens rekening met SEO. Juist ook het lay-out van uw website is bepalend voor het eindresultaat in Google. Uiteraard leggen we dit graag aan u uit.

Hierom kiest u voor webdesign door Real Gen

Webdesign uitbesteden aan Real Gen levert u aantrekkelijke voordelen op. U kiest voor optimaal resultaat en een sprekend visitekaartje voor uw bedrijf. Dit zijn belangrijke elementen in uw zoektocht naar een goede websitebouwer. Real Gen kenmerkt zich verder door een daadkrachtige en laagdrempelige aanpak. Schroom daarom zeker niet om ons in te schakelen voor uw website. Met een goed design trekt u nu eenmaal meer klanten aan. En is dat niet juist waar u als ondernemer van droomt? Doe daarom de online scan op de website of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op en gaan voor een informele en prettige kennismaking!

Onze werkwijze

Bij het ontwerpen en bouwen van een website komt van alles kijken. Uw wensen en ideeën ziet u graag uitgewerkt in de website. Daarom helpt het als u onze werkwijze kent.

1
Idee Website

Samen met u bespreken we de wensen omtrent een nieuwe website.

2
Website Design

Op basis van uw wensen maken we een design en leggen dit aan u voor

3
Website Techniek

Wij verzorgen de techniek van de website en nemen uw wensen hierin mee.

4
Oplevering

Wij leveren de website op als het design en de techniek zijn samengevoegd tot een professionele website.

Professioneel webdesign

Hogere conversie

Een professionele website of webshop zorgt ervoor dat uw website meer leads en/of sales kan opleveren.

Makkelijk vindbaar

De websites die wij bouwen zijn zoekmachine vriendelijk opgebouwd waardoor u goed vindbaar bent in de zoekmachines.

Mooi ontwerp

Wanneer uw website een mooi en herkenbaar design heeft zullen uw bezoekers langer op uw website blijven en daardoor eerder contact opnemen.

Meer omzet

Doordat bezoekers op uw website snel en duidelijk kunnen vinden wat ze zoeken levert dit meer omzet op.

Snelle Website

Een snelle website is fijner in gebruik voor bezoekers waardoor er een prettige surfervaring wordt geboden.

Makkelijk beheer

Doordat wij gebruik maken van een CMS kunt u zelf aanpassingen op uw website doorvoeren en uw content beheren.

Wil u de online aanwezigheid van uw bedrijf optimaliseren?

Neem vrijblijvend contact op met Real Gen. Wij helpen u graag verder!

Testimonial

Commodo placerat sociis neque nisl

Marret lady Designation

Facilisis blandit duis maecenas, augue dapibus ullamcorper tristique cubilia torquent. Curae magna sollicitudin phasellus.

John Lanon Designation

Facilisis blandit duis maecenas, augue dapibus ullamcorper tristique cubilia torquent. Curae magna sollicitudin phasellus.

Andy Smitt Designation

Facilisis blandit duis maecenas, augue dapibus ullamcorper tristique cubilia torquent. Curae magna sollicitudin phasellus.

Sadyw drawis Designation

Facilisis blandit duis maecenas, augue dapibus ullamcorper tristique cubilia torquent. Curae magna sollicitudin phasellus.

    Contactinformatie

    Stel ons uw vraag:

    Onze referenten

    286 reviews
    4.5/5