Geef uw website vorm met een webdesign bureau

De lay-out van uw website is essentieel. Webdesign maakt dat klanten juist geïnteresseerd raken of weggaan. Natuurlijk hoopt u op het eerste. Daarom is het zinvol te onderzoeken hoe het uiterlijk van uw website er uitziet. Voldoet het nog aan de eisen van deze tijd, is het niet te oubollig en welke invloed heeft het eigenlijk op uw vindbaarheid in Google? Een huisstijl die past bij uw bedrijfsnaam en bedrijfsactiviteiten trekt u graag door in uw website. Voor het ontwerp van een huisstijl of een compleet nieuwe website zit u bij Real Gen helemaal goed. Wij zijn een hardwerkend webdesign bureau uit Rotterdam dat helemaal thuis is in de wereld van webdesign. Dagelijks werken we aan de websites van klanten om iets moois neer te zetten voor hun onderneming. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Hoe Real Gen uw website optimaliseert

1. Zoekterm onderzoek

We zullen een zoekterm onderzoek doen om zo te bepalen waar uw kansen in Google liggen.

2. Website optimalisatie

Op basis van het zoekterm onderzoek zullen we uw website of landingspagina’s inrichten op deze zoektermen.

3. Link Building

Door het plaatsen van externe links verhoogt u de autoriteit van uw website.

4. Rapportage & Analyse

Resultaten worden gemeten, geanalyseerd en doorgevoerd voor website optimalisatie.

Regels voor webdesign

Bij webdesign zijn een aantal regels belangrijk. Zo moet een lay-out passen bij uw bedrijf en bedrijfsactiviteiten. Het helpt om hiervoor met ons om de tafel te zitten. Een huisstijl die past en fijn zit, dat helpt om een website te bouwen waar u blij van wordt! Niet alleen het lay-out van uw site is belangrijk, maar ook de techniek erachter. Bij Real Gen gaan deze twee begrippen hand in hand. We zetten dan ook in op een mooie website die ook technisch goed in elkaar steekt. Daarom heeft het altijd zin om ons in te schakelen voor het vormgeven van uw website. Wij hebben designers in huis die een ontwerp bij u inleveren waar uw mond spontaan van open valt. Uiteraard nemen we uw wensen zoveel mogelijk mee en doen we er alles aan een website op te leveren waar u blij van wordt. Daarom bent u bij ons aan het goede adres voor een website waar u en uw doelgroep blij en gelukkig van worden.

Real Gen als allround webdesign bureau

Wilt u samenwerken met een webdesign bureau die kennis van zaken heeft en waar u zich prettig bij voelt? Real Gen is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Rotterdam en omgeving? Real Gen gaat graag met u in gesprek over het bouwen van uw website. We richten ons op ondernemers in Rotterdam en omgeving. Dus ook als u in Delft of Gouda werkt, doet u een beroep op onze dienstverlening. Samen met u zetten we in op een prachtig eindresultaat waar u blij van wordt. Dit levert altijd mooie resultaten op, zowel voor uzelf als uw doelgroep. Doe de online scan of vul het contactformulier in op de website. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak bij u of bij ons op kantoor.

Ja ik wil graag vrijblijvend een online marketing scan

Onze referenten

286 reviews
4.5/5