Video marketing

Met de juiste content trekt u bezoekers aan. Er zijn diverse manieren om content te creëren. Naast tekst en afbeeldingen behoort ook video marketing tot de content mogelijkheden. Wat is nu eigenlijk de meerwaarde van een video voor uw onderneming en waarom is het zinvol video marketing uit te besteden aan de professionals van Real Gen?

De voordelen van video marketing

  • Door sprekende video’s toe te voegen op uw website verbetert de conversie.
  • Door het toevoegen van video’s op uw website bereikt u uw publiek via Google, YouTube en diverse social media kanalen.
  • YouTube is van Google en vergroot daarmee het bereik in de zoekmachine
  • Video marketing heeft een positieve invloed op SEO.

Waarom u video marketing laat verzorgen door Real Gen

Zowel het uitstippelen van een video marketingstrategie als het verzorgen van video’s laat u het liefst doen door een expert. Real Gen is de expert als het aankomt op video marketing. Wij weten namelijk wat Google belangrijk vindt en houden trends nauwlettend in de gaten. Bovendien weten wij als geen ander wat de kracht is van SEO door middel van video marketing. Dit stelt u in staat daadwerkelijk succes te behalen met video’s die u plaatst en deelt om uw doelgroep kennis te laten maken met uw bedrijf, diensten en producten.

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan bij Real Gen

Maakt bewegende content nog geen onderdeel uit van uw online marketingcampagne, maar wilt u wel met video’s aan de slag? Ontdek de kracht van video marketing en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Real Gen. Wilt u eerst meer informatie? Schroomt u niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes, ook als het aankomt op video marketing voor bedrijven.

ONZE REFERENTEN

Hoe kan ik u helpen?