Video marketing voor bedrijven 

Met de juist content trekt u altijd bezoekers aan. Het liefst creëert u een speciale band met uw doelgroep en geeft u hen het gevoel dat ze speciaal zijn. Er zijn diverse manieren om content te creëren. Naast tekst en afbeeldingen behoort ook video marketing tot de content mogelijkheden. Wat is nu eigenlijk de meerwaarde van video voor uw onderneming en waarom is het zinvol video marketing voor bedrijven uit te besteden aan de professionals van Real Gen?

Een voorbeeld van een video marketing campagne.

De voordelen van video marketing

  • Door sprekende video’s toe te voegen, verbetert de conversie en dit maakt het implementeren van een videostrategie absoluut noodzakelijk.
  • Door het maken van video’s bereikt u een enorm publiek via Google, YouTube en diverse social media kanalen.
  • YouTube-video’s hebben een enorm bereik in Google en dit is iets dat Real Gen voor u kan realiseren.
  • Met Google Adwords kunt u op specifieke wijze doelgroepen selecteren die u wilt bereiken.
  • Mensen zijn gek op video’s bekijken en besteden hier dan ook veel tijd aan. Een kans die u zeker niet onbenut mag laten.
  • Video marketing voor bedrijven gaat uitstekend samen op mobiele apparaten.
  • Video marketing heeft een positieve invloed op SEO en video via YouTube.
  • U verschijnt met een video onder meer bovenaan in de zoekmachines, maar ook in YouTube.

Waarom uw video marketing laat verzorgen door Real Gen

Zowel het uitstippelen van een video marketing strategie als het verzorgen van video’s laat u het liefst doen door een expert. Real Gen is de expert als het aankomt op Real Gen. Wij weten namelijk wat Google belangrijk vindt en houden trends nauwlettend in de gaten. Bovendien weten wij als geen ander wat de kracht is van SEO door middel van video marketing. Dit stelt u in staat daadwerkelijk succes te behalen met video’s die u plaatst en deelt om uw doelgroep kennis te laten maken met uw bedrijf, diensten en producten.

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan bij Real Gen

Maakt bewegende content nog geen onderdeel uit van uw online marketing campagne, maar wilt u wel met video’s aan de slag? Ontdek de kracht van video marketing en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Real Gen. Wilt u eerst meer informatie? Schroomt u niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes, ook als het aankomt op video marketing voor bedrijven.

ONTVANG TIPS EN TRICKS OVER ONLINE MARKETING

Abonneer mij op de nieuwsbrief van Real Gen

referenties

Share This