Antwoord op al uw vragen

U kunt uw bedrijf niet terugvinden in Google?
Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Misschien heeft u allerlei vragen waarom u online niet gevonden wordt door uw doelgroep. Hier vindt u veelgestelde vragen en de mogelijke oplossing voor uw probleem.

Indien wij voor u SEO landingspagina’s hebben geschreven en hier maandelijks optimalisatie werkzaamheden voor uitvoeren, zijn de volgende vragen en antwoorden van toepassing:

De landingspagina die betrekking heeft tot uw bedrijf wordt alleen getoond bij de trefwoorden waar Real Gen maandelijks voor optimaliseert. Weet u zeker dat de woorden die u intypt ook een onderdeel zijn van uw campagne?

Indien wij Google Ads voor u uitvoeren, zijn de volgende antwoorden van toepassing:

Het maandbudget wordt opgedeeld in dagen. Daarom is er ook een dagbudget. Als het dagbudget verbruikt is, wordt uw advertentie niet meer getoond. De dag hierna is uw advertentie weer zichtbaar in Google.

De advertentie die betrekking heeft tot uw bedrijf wordt alleen getoond bij de meest relevante zoekwoorden die Real Gen voor u heeft ingesteld. Weet u zeker dat de woorden die u intypt ook een onderdeel zijn van uw campagne?

De advertenties worden getoond in de regio waar uw bedrijf is gevestigd, tenzij anders is afgesproken. Dit betekent dat als uw locatie instelling is ingesteld op Amsterdam, maar uw bedrijf gevestigd is in Groningen, de advertentie niet getoond wordt.

Een ad blocker zorgt ervoor dat de advertenties in Google worden geblokkeerd. In dit geval wordt geen enkele advertentie getoond in Google. Kunt u zichzelf niet terugvinden, controleert u dan even of u een ad blocker heeft aanstaan.

 

Google kijkt hoe relevant de zoekresultaten zijn voor haar gebruikers. Als u regelmatig zoekt op de zoekwoorden die gebruikt worden voor uw campagne zonder op de advertentie te klikken, zal Google de advertentie niet relevant vinden voor uw zoekopdracht en hem dan ook niet meer tonen.

 

Real Gen werkt met een maandelijkse factuur voor het werkend houden van uw campagne. Zodra de factuur niet is voldaan, zullen wij de campagne op pauze zetten. Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, wordt de campagne hervat en zullen uw advertenties weer zichtbaar zijn.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stuur een ticket in bij Real Gen en wij beantwoorden de ticket zo snel mogelijk.