Antwoord op al uw vragen

U kunt uw bedrijf niet terugvinden in Google?

Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Misschien heeft u allerlei vragen waarom uw website niet naar behoren werkt. Hier vindt u veelgestelde vragen en de mogelijke oplossing voor uw probleem. 

Indien wij voor SEO landingspagina’s hebben geschreven en hier maandelijks optimalisatie werkzaamheden voor uitvoeren, zijn de volgende vragen en antwoorden van toepassing:

U gebruikt de verkeerde zoekwoorden

De landingspagina die betrekking heeft tot uw bedrijf wordt alleen getoond bij de trefwoorden waar Real Gen maandelijks voor optimaliseert. Weet u zeker dat de woorden die u intypt ook een onderdeel zijn van uw campagne?

Indien wij Google Ads voor u doen, zijn de volgende vragen en antwoorden van toepassing:

Uw dagbudget is bereikt

Het maandbudget wordt opgedeeld in dagen. Daarom is er ook een dagbudget. Als het dagbudget verbruikt is, wordt uw advertentie niet meer getoond. De dag hierna is uw advertentie weer zichtbaar in Google.

 

 

U gebruikt de verkeerde zoekwoorden

De advertentie die betrekking heeft tot uw bedrijf wordt alleen getoond bij de meest relevante zoekwoorden die Real Gen voor u heeft ingesteld. Weet u zeker dat de woorden die u intypt ook een onderdeel zijn van uw campagne?

 

Uw locatie instelling in Google is op een andere locatie ingesteld

De advertenties worden getoond in de regio waar uw bedrijf is gevestigd, tenzij anders is afgesproken. Dit betekent dat als uw locatie instelling is ingesteld op Amsterdam, maar uw bedrijf gevestigd is in Groningen, de advertentie niet getoond wordt.

 

U heeft een Ad Blocker aanstaan

Een ad blocker zorgt ervoor dat de advertenties in Google worden geblokkeerd. In dit geval wordt geen enkele advertentie getoond in Google. Kunt u zichzelf niet terugvinden, controleert u dan even of u een ad blocker heeft aanstaan.

Uw campagne kunt u zelf beïnvloeden

Google kijkt hoe relevant de zoekresultaten zijn voor haar gebruikers. Als u regelmatig zoekt op de zoekwoorden die gebruikt worden voor uw campagne zonder op de advertentie te klikken, zal Google de advertentie niet relevant vinden voor uw zoekopdracht en hem dan ook niet meer tonen.
Dit heeft per gebruiker effect in Google. Wij raden aan de Ad Preview tool van Google te gebruiken. Ga voor de tool naar www.adwords.google.com/select/AdTargetingPreviewTool In deze tool kunt u
tevens de plaatsnaam aanpassen waar u wilt zoeken.

U klikt zelf op een advertentie

Wanneer u zelf op uw getoonde advertentie klikt, betekent dit dat er die dag 1 keer minder geklikt kan worden op de advertentie. Ons advies is dus om dit niet te doen.

De maandfactuur is niet betaald

Real Gen werkt met een maandelijkse factuur voor het werkend houden van uw campagne. Zodra de factuur niet is voldaan, zullen wij de campagne op pauze zetten. Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, wordt de campagne hervat en zullen uw advertenties weer zichtbaar zijn.

ONTVANG TIPS EN TRICKS OVER ONLINE MARKETING

Abonneer mij op de nieuwsbrief van Real Gen

X
Welkom bij Real Gen
Welkom bij Real Gen!
wpChatIcon
Share This