Het totaalpakket

 

Het Online Marketing Totaalpakket

van RealGen

Het Online Marketing Totaalpakket van RealGen zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de eerste pagina van Google terecht komt wanneer potentiële klanten naar jouw product of service zoeken.

Wij zorgen voor een volledig geoptimaliseerde website, volgens de huidige normen van Google, en maken jouw website goed vindbaar. Daarnaast richten we Google Advertenties in met zoekwoorden waar jouw klanten jou op zullen vinden. We meten en optimaliseren alles continu om doorlopend de resultaten te verbeteren en meer bezoekers op jouw website te krijgen!

Ook lokaal zul je goed vindbaar zijn met de feature ‘Google mijn bedrijf’. Hier zorgen we voor een volledig geoptimaliseerde pagina mét reviews!

Daarnaast optimaliseren en creëren wij een Facebook, LinkedIn en Instagram pagina voor jouw bedrijf waar we maandelijks originele content op zullen plaatsen, relevant voor jouw klanten. Goed voor je vindbaarheid én je autoriteit!

Tegelijkertijd monitoren we continu al jouw website verkeer zodat we weten waar jouw klanten vandaan komen. Hierdoor kunnen we constant jouw campagnes optimaliseren.

Naast het totaalpakket is het ook mogelijk om 1 of meerdere diensten los af te nemen. Neem snel contact met ons op en we horen graag waar we jou mee van dienst kunnen zijn!

1. Website

U heeft de mogelijkheid een website van maximaal 8 pagina’s te verkrijgen die volledig geoptimaliseerd is en voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Content van de website dient zelf aangeleverd te worden door de relatie.

2. SEO teksten

Door middel van een zoektermonderzoek bekijken wij welke zoektermen het best ingezet kunnen worden om zo de campagne optimaal in te richten wat resulteert in een hogere postie in Google.

 

3. Landingspagina's

Wij creëren vervolgens twee landingspagina’s die SEO geoptimaliseerd worden. Dit zorgt voor een betere vindbaarheid in Google.

4. Linkbuilding

Linkbuilding zorgt voor de vindbaarheid van een website en zorgt voor een hogere positie in Google.

5. SOCIAL MEDIA

Wij optimaliseren en creëren een Facebook, Instagram en LinkedIn bedrijfspagina. Elke maand plaatsen wij op deze pagina’s content zodat dit o.a. gedeeld en geliked kan worden, wat meer autoriteit creëert voor de SEO campagne.

6. Google mijn bedrijf

Wij richten uw ”Google mijn bedrijf” pagina in volgens de juiste richtlijnen. Deze pagina maken wij lokaal vindbaar met één zoekterm.

7. GOOGLE ADS (SEA)

Wij richten twee advertenties in met 10 zoektermen. Wij monitoren en optimaliseren deze zoektermen regelmatig.

8. Google Analytics

Wij maken alles voor u inzichtelijk. U kunt zien waar de bezoekers vandaan komen en welke online marketingkanalen het meest interessant voor u zijn.

ONTVANG TIPS EN TRICKS OVER ONLINE MARKETING

Abonneer mij op de nieuwsbrief van Real Gen

Onze referenten

Share This