Het online marketing totaalpakket van Real Gen

Het Online Marketing Totaalpakket van Real Gen zorgt ervoor dat uw bedrijf op de eerste pagina van Google terecht komt wanneer potentiële klanten naar uw product of service zoeken

Wij zorgen voor een volledig geoptimaliseerde website volgens de huidige normen van Google en maken uw website goed vindbaar. Daarnaast richten wij Google advertenties in met zoekwoorden waar uw klanten u op zullen vinden. We meten en optimaliseren de website doorlopend om meer relevante bezoekers te realiseren.

Ook lokaal zult u goed vindbaar zijn met de feature ‘Google mijn bedrijf’. Hier zorgen we voor een volledig geoptimaliseerde pagina mét reviews.

Daarnaast optimaliseren en creëren wij een Facebook, LinkedIn en Instagram pagina voor uw bedrijf waar we maandelijks originele content op zullen plaatsen, relevant voor uw klanten. Goed voor uw vindbaarheid én uw autoriteit!

Tegelijkertijd monitoren wij continu uw website verkeer zodat we weten waar uw klanten vandaan komen. Hierdoor kunnen wij uw campagnes continu optimaliseren.

Naast het totaalpakket is het ook mogelijk om één of meerdere diensten los af te nemen. Neem snel contact met ons op en we horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn!

Wat regelt Real Gen voor uw bedrijf

1. Website

U heeft de mogelijkheid een website van maximaal 8 pagina’s te verkrijgen die volledig geoptimaliseerd is en voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Content van de website dient aangeleverd te worden door de relatie.

2. SEO teksten

Door middel van een zoektermonderzoek bekijken wij welke zoektermen het best ingezet kunnen worden om zo de campagne optimaal in te richten wat resulteert in een hogere postie in Google.

3. Landingspagina’s

Wij creëren vervolgens twee landingspagina’s die SEO geoptimaliseerd worden. Dit zorgt voor een betere vindbaarheid in Google.

4. Linkbuilding

Linkbuilding zorgt voor de vindbaarheid van een website en zorgt voor een hogere positie in Google.

5. Social media

Wij optimaliseren en creëren een Facebook, Instagram en LinkedIn bedrijfspagina. Elke maand plaatsen wij op deze pagina’s content zodat dit o.a. gedeeld en geliked kan worden, wat meer autoriteit creëert voor de SEO campagne.

6. Google mijn bedrijf

Wij richten uw ”Google mijn bedrijf” pagina in volgens de juiste richtlijnen. Deze pagina maken wij lokaal vindbaar met één zoekterm.

7. Google Ads (SEA)

Wij richten twee advertenties in met 10 zoektermen. Wij monitoren en optimaliseren deze zoektermen regelmatig.

8. Google Analytics

Wij maken alles voor u inzichtelijk. U kunt zien waar de bezoekers vandaan komen en welke online marketingkanalen het meest interessant voor u zijn.

Wij werken met

Onze referenten

286 reviews
4.5/5