De kracht van social media marketing

De kracht van social media is ongekend en wordt nog leuker als u weet hoe het werkt. Toch is niet elke ondernemer thuis in de wereld van social media. Weten waar uw kansen liggen en uw marketingactiviteiten uitbreiden naar social media platformen? Besteed social media marketing uit aan een specialist en verras uzelf met mooie resultaten. Gericht adverteren levert u altijd rendement op. Doe hiervoor een beroep op de expertise van Real Gen, een allround internetbureau uit Rotterdam. Wij kennen de meerwaarde van social media platformen en weten de juiste kanalen in te zetten voor uw onderneming. Dit geeft u de garantie op online succes en uiteindelijk een hogere omzet. Dat is voor u als ondernemer belangrijk: goede resultaten, gemeten en weergegeven in overtuigende cijfers.

Benut de kansen van social media

Social media biedt u als ondernemer ongelooflijk veel kansen. Uiteraard benut u ze graag. Wilt u weten waar u staat en wat uw kansen en mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Wat social media u heeft te bieden​

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel Facebook of Instagram. Toch zijn dit niet de enige kanalen waarmee u uw doelgroep kan bereiken. Ook LinkedIn en YouTube zijn interessante platformen voor ondernemers. Uiteraard kiest u voor een platform dat het beste bij uw bedrijfsactiviteiten past. Bij Real Gen kunnen we u daar perfect in adviseren. Bovendien zijn we voor elk platform of kanaal in te schakelen en gaan we gericht met social media marketing aan de slag. Dit levert meer interactie op met uw klantenkring én u profiteert van een aantrekkelijk rendement tegen een scherp tarief. Laat uw onmogelijkheden niet onbenut en schakel ons vandaag nog in voor al uw social media activiteiten.

Social media marketing

Geef social media marketing vorm
met Real Gen

Wilt u marketing toepassen op uw social media kanalen en bent u bereid te investeren in een bedrijf dat met u meedenkt? Haal optimaal resultaat uit uw social media campagnes door ons in te schakelen voor social media marketing. Wij hebben de kennis, ervaring en tools om van uw social media kanalen een succes te maken. Het zijn kansen die u niet mag laten liggen. Juist op social media is er veel activiteit en is het voor u mogelijk om doelgericht uw klantenkring te benaderen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of vul de online scan in op de website. Wij nemen altijd snel contact met u op voor het inplannen van een afspraak of het aangaan van een prettige samenwerking.

Social media campage

De social media diensten van Real Gen bestaat o.a. uit het uitstippelen van een duidelijke strategie en de activiteiten op uw social media kanalen.

 

1. Uw klanten gebruiken social media: in welke branche u ook actief bent.

2. Klanten zijn op zoek naar uw bedrijf: op social media zijn mensen op zoek naar uw producten of diensten. Wij zorgen ervoor dat u bij deze groep mensen onder de aandacht komt.

3. Mensen praten over u op social media: op sociale media wordt ongetwijfeld over uw bedrijf gesproken. Bijvoorbeeld een negatieve recensie kunt u op een professionele manier weerleggen, waardoor uw reputatie op het internet geen schade oploopt.

4. Het ontbreekt u zelf wellicht aan tijd, maar wij beschikken over kennis en expertise om van social media een succes te maken.

 

Bij social media marketing worden social media kanalen ingezet om uw marketingdoelstellingen te behalen. Social media kanalen maken het eenvoudig om content, afbeeldingen en video’s te delen. Bovendien kunt u via social media ook advertenties uitzetten door berichten betaald te promoten.

 

Ja ik wil graag vrijblijvend een online marketing scan

Wij werken met