Met onze SEO in Utrecht meer conversie behalen

Wilt u betere en meer resultaten zien bij uw website? Wilt u meer bezoekers op uw website die ook daadwerkelijk iets kopen? Wij verzorgen professionele en gerichte SEO in Utrecht, wat zorgt voor meer bezoekers en meer conversie. Bij Real Gen kunnen we uw website gemakkelijk hoger doen ranken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Onze expertise in SEO zorgt ervoor dat bedrijven meer uit hun website halen. Ze krijgen hierdoor meer bezoekers op hun website. Bovendien zorgt een goed uitgevoerde SEO ook voor daadwerkelijk meer verkoop. Dit is de reden waarom wij bedrijven adviseren om te investeren in natuurlijke SEO in Utrecht. Op de lange termijn behaalt u daar het meeste resultaat mee.

SEO in Utrecht wat is het precies?

Gerichte SEO in Utrecht is een natuurlijke manier om bovenaan in zoekmachines te staan. Bovenaan in Google staan kan op twee manieren; betaald en onbetaald. De betaalde manier heet SEA. Dan betaalt een bedrijf aan Google om bij een bepaalde zoekopdracht bovenaan te staan. Deze zoekresultaten zijn te herkennen aan het woord “advertentie”.

Naast de betaalde manier om bovenaan in Google te staan, is er ook een onbetaalde manier. Dit is een meer natuurlijke manier. Op de website wordt dan al rekening gehouden met de zoekmachine. Dit wordt SEO genoemd. Met onze SEO in Utrecht richten we de website zo in dat Google de website relevant acht bij de betreffende zoekwoorden, en hem hoog doet eindigen in de zoekresultaten.

Wat is nou beter, SEO of SEA?

Veel mensen vinden het een fijner idee als een zoekopdracht natuurlijk is. Ze weten dan dat er niet voor betaald is. Aan de andere kant blijkt uit onderzoek dat de bovenste resultaten het meest worden aangeklikt. Het is dus best lastig om tussen SEO of SEA te kiezen. Wij bij Real Gen vinden dat het per situatie verschillend is. Het is wel altijd een goed idee om in SEO in Utrecht te investeren. Hoe beter de SEO, hoe fijner de bezoekers de website over het algemeen vinden. Dit komt omdat SEO ook grotendeels over de gebruikservaring van de bezoeker gaat.

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van SEA en de gebruikservaring van de bezoeker is niet goed, is de kans dat de bezoeker iets op de site doet erg klein. Dat zou zonde zijn van het geld dat u in de advertentie heeft geïnvesteerd. Gaat u dus investeren in SEA? Zorg dan tevens dat uw SEO in Utrecht op orde is. Overigens zijn we tevens werkzaam in diverse andere steden. U kunt dus ook bij ons terecht voor: 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, en ons een ijzersterke SEO campagne te laten opzetten voor uw website. Wat mogen we voor u betekenen?

Ja ik wil graag vrijblijvend een online marketing scan

Wij werken met