Seo specialist voor online vindbaarheid

De online vindbaarheid van uw onderneming laat u natuurlijk over aan een seo specialist. Bij Real Gen begrijpen we dat als geen ander. De complete zoekmachine optimalisatie van uw website is bij ons dan ook in vertrouwde handen. Daarbij zorgen we niet alleen voor een optimale vindbaarheid en positionering in de zoekmachine, maar zorgen we er ook voor dat u vindbaar bent voor uw doelgroep én potentiële klanten.

Hoe Real Gen te werk gaat

1. Zoekterm onderzoek

We zullen een zoekterm onderzoek doen om zo te bepalen waar uw kansen in Google liggen.

2. Website optimalisatie

Op basis van het zoekterm onderzoek zullen we uw website of landingspagina’s inrichten op deze zoektermen.

3. Link Building

Door het plaatsen van externe links verhoogt u de autoriteit van uw website.

4. Rapportage & Analyse

Resultaten worden gemeten, geanalyseerd en doorgevoerd voor website optimalisatie.

Het succes van uw onderneming, dienst of product begint bij een goede online vindbaarheid. Om dat te kunnen bewerkstelligen, moet uw website aan een aantal eisen kunnen voldoen. Seo voor uw website is dan ook van groot belang om groei en succes te kunnen waarborgen. Hierbij kunt u denken aan het optimaliseren van de pagina’s binnen uw website. Deze moeten ingericht zijn conform de seo richtlijnen.

Dat betekent niet alleen het gebruik van de juiste zoektermen, maar ook het doorvoeren van de vereiste updates en aanpassingen. Als seo specialist houden we ons niet alleen bezig met het optimaliseren van uw website voor Google, maar buigen we ons ook over zoekmachine marketing. Zo weet u zeker dat uw campagnes hun doel bereiken. Een goede online vindbaarheid zorgt voor meer naamsbekendheid en verkeer naar uw website.

Website laten optimaliseren door een seo specialist

Als seo specialist weten we als geen ander dat u zich als ondernemer kunt onderscheiden van de concurrentie als u beschikt over een seo geoptimaliseerde website of pagina. Seo bureau Real Gen houdt zich naast seo voor uw website ook bezig met social media en zoekmachine marketing. Hierbij kunt u denken aan het opzetten van een Facebook of Instagram pagina welke regelmatig wordt voorzien van relevante en inhoudelijke content.

Ook dit draagt bij aan de online vindbaarheid van uw onderneming, service of product. Als seo specialist dragen we tevens zorg voor het analyseren van het verkeer dat u ontvangt. Op deze manier kan een campagne of nog gerichter ingezet worden om de doelgroep te kunnen bereiken. Als seo specialist kunt u bij Real Gen gebruik maken van een totaalpakket.

 
Zo weet u zeker dat u als ondernemer niets aan het toeval overlaat voor een goede positie bovenaan Google. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van de andere seo diensten die wij aanbieden. Voorbeelden daarvan zijn zoekmachine marketing, social media of video marketing. Als u op zoek bent naar een seo specialist voor uw website of pagina, staat Real Gen graag voor u klaar.
 

Ja ik wil graag vrijblijvend een online marketing scan

Wij werken met

Onze referenten

286 reviews
4.5/5