SEO Scan

Door middel van de SEO scan van Real Gen weet u als ondernemer wat nodig is om bereikbaar en zichtbaar te zijn voor uw doelgroep. Hierdoor wordt u bedrijf op het internet pas echt succesvol. Een website die alleen maar goed eruit ziet is tegenwoordig niet meer genoeg. Technisch gezien moet de website ook aan een aantal voorwaarden voldoen. Met de SEO scan van Real Gen weet u direct waar de kansen van uw website op het internet liggen.

Is dit herkenbaar voor u?

SEO scan

Wilt u deskundig antwoord op de volgende vragen?

1. Aanvragen SEO scan

Nadat u het aanvraagformulier voor de SEO scan hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Met de door uw verstrekte achtergrondinformatie kunnen we de online marketing scan nog exacter uitvoeren.

2. SEO analyse

Onze specialisten gaan na de aanvraag direct aan de slag met het uitvoeren van een analyse. Dit complete onderzoek richt zich vooral op de SEO score van uw website.

3. Gratis consult

Na het afronden van de analyse maken we kosteloos een rapport voor u op. Hierin lees u direct wat de verbeterpunten voor uw website zijn. Uiteraard lichten we dit graag aan u toe in een gratis consult.

Wil u deskundig antwoord op onderstaande vragen?

Als de bovenstaande stellingen en vragen u bekend voorkomen, wacht dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze SEO scan krijg u direct een helder antwoord in een vrijblijvend consult met een vakkundig advies.

Ja ik wil graag vrijblijvend een online marketing scan