Wat zijn Rich Snippets?

Rich snippets verrijken uw zoekresultaten en zijn voor Google enorm belangrijk. Deze elementen trekken al snel de aandacht van uw doelgroep en zijn daarom van groot belang. Deze snippets zijn dan ook vooral interessant voor online zoekers en gebruikers. Ontbreekt het u aan tijd om dit zelf op te pakken, maar wilt u er wel mee aan de slag? Laat dan geen mogelijkheid onbenut en besteed het vormgeven van snippets uit aan Real Gen. Wij zijn expert in rich snippets en kennen als geen ander het belang hiervan voor uw onderneming en de invloed op uw online resultaten. We informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en meerwaarde van deze snippets voor uw onderneming. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier op de website.

Rich Snippets

Laat uw website opvallen in de zoekmachines door te laten zien hoe uw klanten u beoordelen.

Laat uw producten opvallen in de zoekmachines door te laten zien hoe uw klanten het product ervaren.

Wilt u meer opvallen?

Wilt u meer opvallen in de zoekresultaten van Google? Dit kan door het toepassen van Rich Snippets op uw website. Hierdoor krijgt uw website in de zoekresultaten van Google er een toevoeging bij in de vorm van bijvoorbeeld review sterretjes, maar er zijn meer Rich Snippets. Zo zijn er ook snippets voor producten.

De voordelen van Rich Snippets

Rich snippets geven een klant extra informatie en dit resulteert uiteindelijk in een snellere aankoop via uw website of webshop. Deze snippets zijn er in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld in de vorm van reviews of additionele informatie. Bij Real Gen leggen we de opties graag aan u uit en streven we ernaar u zo goed mogelijk te helpen. Het uiteindelijke doel van snippets is om u beter te laten opvallen in de online zoekresultaten. Concurrerende termen zijn dan ook uitermate interessant voor uw bedrijf. Het zorgt ervoor dat klanten sneller klikken op uw advertenties en dit draagt bij aan een betere online conversie. Een belangrijke reden om rich snippets niet links te laten liggen.

 

Rich Snippet inzetten

Keuze

We zullen bekijken welke Rich Snippet vorm het best bij uw website past om zo meer rendement uit uw online marketing te halen.

Installatie

We zullen de gekozen Rich Snippet installeren op uw website.

Testen

Zodra de installatie van de Rich Snippet heeft plaatsgevonden zullen we deze testen en laten indexeren door Google.

Rapportage & Analyse

Zodra de Rich Snippet actief is en wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google brengen wij u hiervan op de hoogte.

Meer opvallen in Google door rich snippets? Real Gen komt graag voor u in actie. Wij zijn thuis in de wereld van deze snippets en weten waarom dit zo belangrijk is voor Google en uw doelgroep. Het is daarom uitermate verstandig hiermee aan de slag te gaan. Net zoals social media marketing dragen ook deze snippets bij aan het uiteindelijke succes van uw onderneming op internet. Laat ons u daarom helpen en neem contact op via het contactformulier op de website. Of vul de online scan in op de website om te weten waar u nu staat. Uiteraard nemen we altijd zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen en te bespreken. Wij zijn er van overtuigd dat we u verder kunnen helpen, dus schroom niet om uw gegevens achter te laten via het contactformulier.

Ja ik wil graag vrijblijvend een online marketing scan

Wij werken met

Onze referenten

286 reviews
4.5/5