Mobielvriendelijke website

Vandaag de dag wordt er steeds meer gebruik gemaakt van mobiele apparaten om over het internet te surfen. Wanneer u een website heeft die hier niet voor is gemaakt loopt u klanten mis. Bezoekers van uw website kunnen niet vinden of bereiken wat men zoekt waardoor ze uw website direct verlaten. Een mobielvriendelijke website is vandaag de dag dan ook echt een must. Wanneer uw website nog niet mobielvriendelijk te bereiken is helpen wij u hier graag verandering in te brengen.

LOOP GÉÉN KLANTEN MEER MIS!

Wanneer uw website niet mobielvriendelijk is opgebouwd loopt u gegarandeerd klanten mis! Laat uw website direct optimaliseren voor mobiele gebruikers.

Test uw website

Responsive webdesign

Om ervoor te zorgen dat websitebezoekers uw website goed kunnen lezen en gebruiken wordt een website responsive gemaakt. Hierdoor wordt de website geschaald op het formaat van het scherm van de gebruiker. Dit maakt uw website goed leesbaar en makkelijk in gebruik op alle apparaten. Is uw website al responsive?

Off-Page Optimalisatie

Doe de test!

Wanneer u niet zeker bent of uw website mobielvriendelijk is ingericht kunt u dat hier testen. Wanneer deze test u aangeeft dat uw website niet volledig mobiel geschaald is neem dan direct contact met ons op!

Accelerated Mobile Pages (AMP)

Naast dat een website responsive gemaakt kan worden bestaat er ook een mogelijkheid om speciale pagina’s te maken puur en alleen voor mobiele gebruikers. Deze mobiele pagina’s worden accelerated mobile pages of amp’s genoemd. Met deze pagina’s zorgt u voor een nog betere mobiele surfervaring over uw website. Deze pagina’s worden op mobiele apparaten namelijk sneller geladen dan normale webpagina’s. Een ander groot voordeel van deze amp’s is dat Google deze pagina’s voorrang geeft in de mobiele zoekresultaten. Wilt u uw websitebezoekers een optimale surfervaring bieden en voorrang krijgen in de mobiele zoekresultaten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

MOBIELE WEBSITE

agsdi-flash

Snel Resultaat

Binnen een week beter vindbaar op internet! U heeft een vliegende start, ook als startende ondernemer.

agsdi-ruler

Meetbaar

U kunt heel eenvoudig uw ROI berekenen door conversie te meten.

agsdi-adjust-circle-vert

Optimalisatie

Beheer en optimalisatie op ieder gewenst moment uw campagne.

agsdi-target

Doelgericht

Alleen in beeld komen bij de doelgroep die belangrijk is voor u. Zo geeft u geen onnodig geld uit aan irrelevant publiek.

agsdi-message-2

Communicatie

Bij RealGen profiteert u van één vast aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent uw campagne.

agsdi-piggy-bank

Budgetbeheer

U heeft goed in de hand hoe hoog uw kosten zijn. U bepaald zelf uw marketingbudget.

ONZE REFERENTEN

Hoe kan ik u helpen?